• Bij gelegenheid van de officiŽle inwijding van het Flentrop-Pelsorgel hebben wij een boekje uitgegeven. Klik op Gedenkboekje
    voor een digitale versie. Wanneer u Ä 10 overmaakt op rek.nr 11.18.47.907 t.n.v. sticht. cult.erfgoed Ottersum met vermelding van uw adres, sturen wij u een gedrukt exemplaar toe.

De opdracht tot restauratie, gedeeltelijke vernieuwing en verplaatsing naar het beneden balkon is verleend aan: Flentrop orgelbouw te Zaandam.

Meer weten over pijporgels? Ga dan eens naar de site: www.hetorgel.nl

Een website met veel foto's van orgels in ons land en daarbuiten en aanvullende informatie vind je op: www.orgelsite.nl

Ons orgel krijgt na de restauratie een mechanische toetstractuur. Klik hier om te zien hoe dat werkt.

Beschrijving van de Ottersumse kerk vind je op website over Limburgse kerken

Klik hier voor een prachtige (duitstalige) documentaire van het Zweites Deutsches Fernsehen over pijporgels. Zet ook het geluid op de PC aan!